Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 155 проект

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

и моите са от Джуниър ама ич не са такива като на снимката на Алекс
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

А на 155 сложени снимки няма ли?

Comment

има бре
          Attached Files
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Из тези дни ми дадоха много добра оферта да си боядисам колата. До месец, месец и половина мисля да я вкарам за боя но до тогава трябва да си намеря огледала, предна маска и прагове от 145 QV с детелинките. Така, че чакам оферти за тези 3 работи.

Comment

Пускай обяви в рубриката купува, ако не си го направил вече де.
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

Пу да е... сори за спама ама аз пак се прекарах,купих си прагове,а незнаех че от QV ставали
                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Кит и пластика...всичко става..)
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ето и още малко части. Другите ще се вземат из тези дни.

Comment

Дойде ми маслото за първите 500 600 км. и маслоубирачите.

Comment

Да вметна само, че тва масълце, напук на марката, хич не е лошо. Колата ми го гори, щот й идва тънко (на 335 филки е все пак...), но си е все така светло, както когато го наляхме.
                        Иначе положението с гумичките май хич не е розово - два пъти сменям, и все калпави - а са различни марки, и от различен ценови диапазон

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                          Да вметна само, че тва масълце, напук на марката, хич не е лошо. Колата ми го гори, щот й идва тънко (на 335 филки е все пак...), но си е все така светло, както когато го наляхме.
                          Иначе положението с гумичките май хич не е розово - два пъти сменям, и все калпави - а са различни марки, и от различен ценови диапазон
                          На някои от нас надарени с работещ (по един или друг начин) датчик за налягане на маслото това масло не се понрави... Аз лично го излях след 4000км пробег защото стрелката си седеше на 0-та след като позагрее съвсем леко...
                          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Ееее,недей така де - моя датчик е работещ, от Лада, и с това точно масло ми показва на празен ход и температура 85 градуса налягане от 3.5 атм на празен ход, и над 6 атм при натоварване.
                            Но мисля, че моя датчик показва малко по-високо налягане в сравнение с нормите ...
                            Моето масло е взето от официалния вносител обаче ... директно. Затова и се изказах така за него !
                            Дано и колегата да е случил като мене ! Ако ли не - да промива мотора с него, и да слага друго, по-хубаво !

Comment

Взел съм това масло с него ще мина от 500 до 1000 км максимум, реших да е това маслото да видя, че колата работи и върви, не пуши, не гори и като се убедя, че всичко е наред ще сложа MOTUL 10W40 6100

Comment

Добър избор на масло колега.
                                Колкото повече набира,толкова повече набира

Comment

Working...
                                X